Menu
Gildia Pióra na Patronite

W Paszczę Bestii

Na ekranach telewizorów
pojawia się zamaskowany przebieraniec
i do upokorzonego narodu
rozpoczyna swą fałszywą litanię ...

Za każdym ust otwarciem
poprzez uśmieszek swój kłamie,
swym pięknym słówkiem na starcie
i tym samym kończąc rodaków chce omamić ...

Złodziej, oszust, pasożyt i masowy morderca,
wpuszczający trujący jad
w bezbronne ludzkie serca,
trzymający się zbrodniczego planu
w każdej wyczytywanej kwestii,
chcący zapędzić naród
wprost w straszną paszczę bestii ...

I teraz już jest to nieważne,
że ty i twoi koledzy jesteście tylko pionkami,
na usługach elity plagi masońskiej
jesteście tchórzliwymi zdrajcami,
zbezcześciliście prawo polskie
swoją zdradziecką kupką i tchórzliwymi siuśkami
i w sposób bardzo nieludzki
postępujecie z nami pod ich rozkazami ...

To jest wiersz do tych,
którzy nie łykają ich odrażającego kłamstwa
i nie chcą więcej durnoty
w rządzie naszego oszukanego państwa.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!