Menu
Gildia Pióra na Patronite

na jesień

Na dzień nie-dobry
na każde nie-dobranoc
nie-radość z istnienia
siłę upokorzenia

Na listopad
na nie-słoneczną pogodę.
na nie-dobre dni
i pohańbiony kraj
Bóg oddał nam swój nie-raj

2442 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!