Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

Na dwojga noc podzielona
Na Ciebie życiem
na mnie uśmiercona

Na Ciebie ogniem
na mnie cieniem padająca
Na Ciebie życiem
na mnie konająca

Na Ciebie radością
na mnie smutkiem kładąca
Na Ciebie życiem
na mnie umierająca

Na Ciebie uśmiechem
na mnie łzami powalana
Na Ciebie życiem
na mnie skonana

I umarła NOC
i odżyłem
Uśmiechnięty.....
..........życie opuściłem......

11 624 wyświetlenia
79 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!