Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Świetliki

na drzewie życia wgryźć się w owoce
promieniować w mroczne noce
i lecąc za wonią lepszego świata
być drogowskazem choć dla jednego
mniej świetlistego brata

7205 wyświetleń
64 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!