Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy oni tęsknią?...

Na drugą stronę chmur
wznoszę oczy
to dom świętych dusz

już odpoczywają ich serca
w niebieskiej krainie
upragnionego spoczynku

niedawno jeszcze czułam
delikatny dotyk ich dłoni
a dzisiaj pozostaje patrzeć na niebo
załzawionym wzrokiem
...

http://www.youtube.com/watch?v=N2qFabr8UQI

37 751 wyświetleń
418 tekstów
37 obserwujących
  • dana1596

    15 June 2014, 16:42

    jeśli naprawdę wierzysz w życie po życiu, to z pewnością tęsknią, Natuuś...i czekają:)

  • Natuuś

    15 June 2014, 16:31

    pozdrawiam również
    :)

  • krysta

    15 June 2014, 16:29

    porusza ...

    pozdrawiam miło