Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na drodze

na drodze
naszego istnienia
są zakątki
gdzie splatają się
różne
życia wątki
tworząc
skojarzenia
a to w efekcie
życie odmienia

***
Dział: Rozważania
***
ZM

20 857 wyświetleń
266 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    2 March 2016, 22:29

    o tak, skojarzenia czasem wprowadzają w błąd...
    :)