Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na dobranoc

na dobranoc życzę ci tato kolorowych snów
byś był dumny ze swej córki znów
na dobranoc życzę ci mamo - spełnij marzenia
nic nie masz kochana do stracenia
na dobranoc życzę ci bracie zgody ze sobą
zawsze byłeś najbliższą mi osobą
na dobranoc życzę wam siostry uśmiechu
tak by był warty waszego grzechu

a sobie życzę otuchy
niech odstraszy moje złe duchy

razem z wami nigdy nie będę się już bać
ale teraz najdrożsi połóżcie się spać

7457 wyświetleń
85 tekstów
17 obserwujących
  • agniecha1383

    7 September 2013, 10:56

    Przemiłe:) Pomimo iż czasem są kłótnie... niezgoda, zawsze rodzina jednoczy się w chwilach albo takich jak ta albo w sytuacjach które zdają się być trudne...pozdrawiam:)