Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kiedyś pozwolę Ci... "

Na czuły dotyk
Spragnione szepty
Pocałunki duszy
Odnajdziesz mnie
Wśród gwiazd
Morskiej fali
Wschodzie słońca
Liściach zielonych
Wierszach pisanych
Listach (nie)wysłanych

02.01.2021
21:12

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!