Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na codzień jestem cwaniakiem
Który patrzy ludziom w oczy,
Wydawać by się mogło
Że już nic mnie nie zaskoczy,
Więc skąd to zdenerwowanie
Gdy znów mogę Cię zobaczyć,
Jakbym miał 15 lat
Nie wiem jak to wytłumaczyć,
Jak zmiana osobowości
To mnie nigdy nie spotkało,
A powodem jesteś Ty
Twój charakter Twoje ciało,
Wiem że ten stres jest chwilowy
Ja to wszystko opanuję,
Chcę po prostu Ci opisać
Jak ja się przy tobie czuję,
I tak bardzo się cieszę
Ja na nic nie chcę narzekać,
Tak dawno Cię nie widziałem
Już nie mogę się doczekać,
Jesteś naprawdę przepiękna
Ciężko powstrzymać spojrzenia,
Chociaż przez chwilę szczęśliwy
Krótka chwila zapomnienia,
Ja chcę słuchać twego głosu
Chcę Cię obserwować całą,
Masz tyle do powiedzenia
A mi ciągle jest za mało,
Potrzebuje więcej spotkań
Przez kolejne długie lata,
Dla mnie jesteś Ideałem
Jesteś cudem tego świata.

7557 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących