Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sama

Na co dzień miłość nie boli
Jak wtedy kiedy napijesz się za dużo coli.
Może i fruwały niegdyś motyle
Ale poza nimi, nagle myśli o szczęściu, i tyle.

Co dzień budzę się,
Nie myślę do czego się doczepić.
Łatwiej jest nie wierzyć,
W dobro, miłość i szczerość.

Co dzień chciałabym mieć inne nastawienie,
Pomijając miłości pragnienie,
Chciałabym Ci zaufać
Na wieczność pokochać.

Nie wiem, co mam powiedzieć
Myśleć nie wolno mi,
Wchodzisz ciągle w zdanie mi.
Czasem myślę że byłoby łatwiej samej,
Ale uczucia nie mijają
Choć się starają
Przeminąć.

Sama
Na
Wieczność.

10 933 wyświetlenia
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!