Menu
Gildia Pióra na Patronite

a ty weź i bądź miły

na chwilę przyjemności
zapomnij o brudach od poczęcia
jaka pościel takie sny

a u pięknej kobiety to dość
niepoetyckie poszlaki w sprawie

o romans ocierają się dłonie
na językach płomienny wątek
jaki ogień taki dym

u nieprzypadkowych kochanków to dość
jednoznaczny związek w zajściu

przy orzekaniu o współudziale
oddają sobie nie bez powodu
jaka róża taki cierń

więc ją weź i bądź miły

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!