Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Kamienna rzeka"

Na brzegu kamiennej rzeki
Gdzie tylko ryby zostaje szkielet
Na brzegu kamiennej rzeki
Straconych nadziei znajdzie się wiele

Kamień jak kamień nic nie pomoże
Zimno szorstkość i milczenie nam da
Kamień jak kamień nic nie pomoże
W bólu i grzechu nas uświadamia

Na brzegu kamiennej rzeki
Swe smutki jej powierzałeś
Na brzegu kamiennej rzeki
Sam jak palec bez życia stałeś

Kamień jak kamień nic nie pomoże
Zatem skończyłeś zimny milczący
Kamień jak kamień nic nie pomoże
Więc zostawiłeś dziś tłum płaczący

6639 wyświetleń
90 tekstów
64 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!