Menu
Gildia Pióra na Patronite

w objęciach

na białym płaszczu
mruga czarna rzęsa
czekam aż powiesz
więcej nie rozumiem

wszyscy jesteśmy gdzieś
przecież
w oddechu wiatru
zapach marihuany
nie uzależnia

składam się z wody
i kropli nadziei

27 548 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!