Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na białej sali...

Na białej sali
strój nie zobowiązuje
Sylwester kameralny
jest bardzo wygodnie

Na białej sali
najlepiej we dwoje
Nie przeszkadza nikt
nie ma co się wstydzić

Na białej sali
nikt z nikogo
nie szydzi sobie
Jedno w drugim
prawdę nagą widzi

Na białej sali
wyobraźnia działa
Mile widziana
ten strzał z butelki
Co polewa strój
Szampanem Adama i Ewy

93 439 wyświetleń
894 teksty
21 obserwujących