Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Na bezdechu milczenia
Mijamy mijalnie
Mijająco przemijalnie
Na językach zastygłe słowa
Drżą od niewypowiedzenia
Dłonie w pół drogi zatrzymane
Wpół do pustości

Blizny wielkich idei
Zapomniały podziurawione sumienia

Za szybko
Przemijamy
Za wolno
Tak szybko znikamy....

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • Albert Jarus

    8 October 2013, 21:03

    ładnie bawisz się słowem, lubię to :)