Menu
Gildia Pióra na Patronite

Thebestszaryduet ღ

Na autostradzie życia mojego
Spotkałam czlowieka szarego
Pokolorował moje sny
I zrobił tęczę z moich dni.

Odtąd te nasze szare dni
Paletą barwną stały się
Życie zmieniło cały bieg
I trwa tak mocno po dziś dzień

Upojeni, rozognieni
Porywamy nasze dusze
Do ogrodów tak kwiecistych
Obróconych w żar soczysty

Nasze serca tak szalone
Nigdy sobą nie znudzone
Zapatrzeni zakochani
Tylko sobie wciąż oddani.

Nam nie grożne sztormy,burze
Huragany,nawałnice
W naszych sercach ciągle żar
Co podsyca płomień ciał.

Thebestkasiaa 30.11.2015

5656 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • mill

    6 December 2015, 19:46

    ...bardzo fajnie piszesz...podoba mi się ten wiersz....

  • Thebestkasiaa

    1 December 2015, 21:49

    DziękujeMy Kris :)

    PozdrawiaMY

  • Krisso

    1 December 2015, 19:52

    Można czytać i czytać i się upajać każdym emocjonalnym miłosnym słowem
    Dużo szczęścia Kasiu dla Was
    Całuję i przytulam

  • Thebestkasiaa

    1 December 2015, 17:12

    krysta
    Dziękuję za kolorowe odwiedziny Krysiu :)
    Zawsze zostawiasz takie ciepłe słowa :)

    Pozdrawiam

  • Thebestkasiaa

    1 December 2015, 17:11

    onejka
    Dziękuję za te słowa i odwiedziny :)

    Pozdrawiam

  • Thebestkasiaa

    1 December 2015, 17:10

    Malusia_035
    Dziękuję Ci za miłe słowa :)

    Pozdrawiam :)

  • Thebestkasiaa

    1 December 2015, 17:08

    Szary Człowiek
    Dziękuję Kochanie :* A Ty jesteś dla mnie tą lepszą częścią duetu więc remis :) :D :* Całuję Skarbie :*

  • krysta

    1 December 2015, 14:11

    życzę by to życie kolorowe trwało i trwałoooo............. :)
    pozdrawiam Kasiu :)

  • onejka

    1 December 2015, 11:27

    I niechaj zawsze będzie the best :)

  • Malusia_035

    1 December 2015, 09:21

    Jakie to piękne ,sercem pisane :) Ślicznie wyrażasz emocje :))

    Pozdrawiam :)