Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

N aturalnie- zauroczona nim bardzo.
A dekwatnie do sytuacji- zakochana.
I ntuicyjnie sięga po cierpienie.
W olna? Ewentualnie w snach..
N a razie więzi ją każda łza..
A wszystko za jego sprawą...

7833 wyświetlenia
163 teksty
2 obserwujących
  • Faithandforce

    25 May 2013, 21:18

    Dziękuję:)

  • 23 May 2013, 21:49

    Mimo, że tekst nie jest optymistyczny, to bardzo mi się spodobał, pozdrawiam:)