Menu
Gildia Pióra na Patronite

Raznica

My was Ruskie nawet lubimy
Za wódkę i dumkę
Za serce atkryte
I duszę co pędzi
Po stepie dalekim
Podobne wy do nas
Jak liście na drzewie
Lecz wam pasuje eta idea
Co karki ugina
A my ją mamy
Głęboko gdzie trzeba
I nią pogardzamy
Takaja raznica

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • RozaR

    11 October 2016, 08:32

    Piszę bo takie jest ogólne społeczne odczucie .
    To fakt :-)

  • 8 October 2016, 19:29

    Niestety nie wszyscy ''pogardzamy''
    na wesoło także można się tarmosić ;) jak to w małpim gaju ;)
    dobranoc ;)