Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cytaty. info

Myśli zagubione w zwykłej codzienności.
Tworzymy je na nowo, szukamy w nich mądrości.
A po co nam ta mądrość i ta jej powaga?
Z głupoty to chociaż pośmiać się wypada.
I tak myślimy sobie na różne sposoby...
Nasze MYŚLI - to nasze NASTROJE
I nie ma na nie metody.

40 552 wyświetlenia
539 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!