Menu
Gildia Pióra na Patronite

odbicie

Myslisz,
że wiesz kim jestem.
Karmiąc sie pozorami mojej
rozwiązłości.
Myślisz,
żem do cna zepsuta.
Jestem na to głucha.
Znam swoją wartosc,
podobnie jak cenę.
I wiem kim jestem
Patrząc w lustro nie czuję wstydu
i niczego nie muszę przed sobą udawac.
Świat jest jaki jest
Więc jestem jaka jestem
Krzywym jego...... odbiciem..
Stojąc z boku
przyglądam sie
jak przyglądasz się mi.
I niczego nie potrafisz dostrzec.

11 643 wyświetlenia
109 tekstów
5 obserwujących
  • Leeni

    3 April 2012, 21:34

    Stojąc z boku
    przyglądam sie
    jak przyglądasz się mi.
    I niczego nie potrafisz dostrzec.

    Prawda... Tyle patrzą a nic nie widzą.

    Pozdrawiam.