Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez znieczulenia

myślisz że można zapomnieć
tak szybko bez znieczulenia
nie wracać więcej do wspomnień
pogrzebać wszystkie pragnienia

udawać że cię nie było
i nie kochałeś mnie wcale
myślisz że to jest miłe
kiedy pozbawiam cię zalet

przyjaciół sama wybieram
starannie bo sercem patrzę
najwyżej oceniam szczerość
kłamstwo potępiam zawsze

gdy mnie ktoś rani wybaczam
czekać cierpliwie potrafię
ale się nigdy nie zgadzam
by zamykano mnie w klatce

teraz się dobrze zastanów
czego ci w życiu potrzeba
na pęczki jest miłych panów
ja oczekuję rycerza

nie musi jeździć na koniu
spacer jest bardzo wskazany
nie musi budować domu
i tak w nim nie zamieszkamy

ja potrzebuję czułości
mieć kogoś kto mnie przytuli
dość mam fałszywej miłości
nie dam się już zbałamucić

------------------------------------------
( wspomnienia - 2013 r. )

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 12 September 2021, 17:52

    Ojtam... jak się jest cierpliwym znajdzie się i rycerz :)

    • 12 September 2021, 17:57

      Możliwe, że gdzieś się jakiś schował. ;)
      Jednakowoż... w konsumpcji preferuję białogłowy. :P
      Miłego wieczorku. :))

    • 13 September 2021, 11:09

      Dzięki 😃
      Tak się złożyło... uchował się w całkiem dobrym stanie🤭
      Pozdrawiam cieplutko 🌻🌻🌻

    • 13 September 2021, 21:08

      A wszystko sprawdziłaś?
      Nie możliwe, żeby nie miał żadnego uszczerbku... ;):D
      No chyba, że to prawdziwy rycerz i do smoka z sercem podszedł, a nie z mieczem? :D
      Dobrej nocki. :))

  • 12 September 2021, 17:29

    Hmm... wszystkie chcą rycerza...
    Nie ma, ostatniego zeżarłem. :P:D
    smok :))