Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do ?

Myślisz o mnie któryś tydzień z rzędu
Mówisz, że dostajesz przez to obłędu
Tęsknisz za wzrokiem, dotykiem i kokiem
Brak Ci uśmiechu, tylko dla Ciebie
Nie ma już minut, godzin, dni całych
To już nie wróci, mnie już nie będzie
Wszystko co miałam-wszystkiego się pozbędę
Mimo wszystko, chcę żebyś wiedział..
lub sam sobie dopowiedział, że ja…

9148 wyświetleń
81 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!