Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli przelatujące przez umysł
w chwili póżniej...zapomniane
czy złe czy dobre czy cokolwiek warte
czy każde powinno być ważne, trwałe
z miłością oddane
oj ja wiem co to jest rozczarowanie
słowa w nadmiarze i brak słów
puste deklaracje...obietnice
och przestań świecie
zatrzymaj się na małą chwilę
usiądż blisko
wymaluj w myśli jego twarz
te chwilę zatrzymaj...dziś tuli mnie muzyka
z jednej nutki na drugą wpadam
i spokojnie zasypiam.

https://www.youtube.com/watch?v=rZ8b1YdhvbI

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!