Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśli moje lecą do Ciebie
Myśli moje gubią się pomiędzy jawą a snem.
Chciałbym byś przy mnie była
I do szczęścia ze mną dążyła.
Lecz mój los jest inny bo dość smutny.
Pozostaje mi tkwić w tym jednym miejscu.
Między nocą a dniem.
I stale za Tobą tęsknić .....

19.05.2015....dla M...

றiℓℓ...

18 348 wyświetleń
155 tekstów
44 obserwujących
  • mill

    24 May 2015, 18:49

    ...to prawda Krysiu ;*......dziękuję

  • Czinka

    24 May 2015, 18:48

    Tęsknota nam mówi, jak bardzo nam na kimś zależy.

  • mill

    23 May 2015, 21:59

    ....dziękuję malutka :*......

  • Malusia_035

    23 May 2015, 20:55

    Tęskny ,ale ładnie zapisany ...

    Pozdrawiam wieczorowo Mill :)

  • mill

    23 May 2015, 19:08

    ...dziękuję Marianno za Twoją obecność jak i za miłe słowa...;).........

  • nicola-57

    21 May 2015, 21:54

    każdy z nas inny, każdy pisze inaczej. Coś bym w tekście tym zmieniła...,
    ale nie wypada. Powód? Twoja wrażliwość, Twoje ciepło niech zostaną.
    Zabrzmi patetycznie, ale tacy jak Ty, dziś potrzebni są szczególnie.
    Miło, że jesteś. A ja za wierszem jestem i serdecznie Cię pozdrawiam :)

  • mill

    21 May 2015, 18:10

    ...dziękuję Krysiu za Twoją obecność ;).........

  • krysta

    21 May 2015, 09:39

    choć tęskny, bardzo ładny wiersz...pozdrawiam :)

  • mill

    20 May 2015, 21:57

    ...dziękuję za wizytę ...;)......

  • 19 May 2015, 23:46

    Ach te myśli. Ładny wiersz:)