Menu
Gildia Pióra na Patronite

Upragnione sny

Myśli krążą wokół siebie
Czy to w ziemi, czy też w niebie
Zakręcone loty snów
Niczym ryk cierpiących krów.

Zaplątane marzeń pęta
Czy ktokolwiek to pamięta?
O czym śniły dawne dzieci?
Nie... sny wyrzucone do śmieci

Zapamiętać coś dla siebie
Snów piekący ślad
Nie mieć oporów przed zaśnięciem
Tam czeka upragniony świat.

48 208 wyświetleń
349 tekstów
7 obserwujących
  • eskimoska86

    27 November 2013, 18:05

    O czym śniły dawne dzieci.. w nas ? dobre pytanie!

    Taka praca domowa na dziś... spróbuję sobie przypomnieć..

    pzdr:)