Menu
Gildia Pióra na Patronite

myśli zgubione odnajdą swe ujście
a krople z hukiem uderzać będą
podłoże makiem wypełnione
nadmiarem niepewności karmiona
choć pragnę żyć, wciąż jestem uśpiona

23 512 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!