Menu
Gildia Pióra na Patronite

..Tęsknota..

Myśli wciąż uciekają do Ciebie
siedzisz w moich snach
okropna jest tęsknota.
Chwytam Twe dłonie w marzeniach
i czuję ciepło
Ciągle wspominam wspaniałe chwile,
słowa, myśli, gesty..
Czekam na spotkanie
czekam na uśmiech
czekam na miłość

mojemu Ktosiowi :*

10 616 wyświetleń
53 teksty
4 obserwujących
  • szaszlyk

    6 July 2014, 18:43

    Dziekuje :) i pozdrawiam

  • RozaR

    6 July 2014, 10:07

    Fajne

  • szaszlyk

    1 June 2014, 10:14

    dziękuję, również pozdrawiam:)

  • krysta

    31 May 2014, 15:22

    Tęskny , ale ładny wiersz...
    pozdrawiam miło Magdo :)