Menu
Gildia Pióra na Patronite

paraliż samotności

myśli trudne
bez światła
i cieni
plączą czas
przeszły
wiją teraźniejszy
podkreśleniem sensu w przyszłość

uśmiech
radość
szczęście
miłość
oddanie
nadzieja
żałuję że - zostałem

cichnąca melodia
wspomnień
płynią jak
szare chmury
za horyzont

obrazy bez barw
uczucie bez ciepła
słowa bez znaczeń

krople deszczu
na szkle
to nie deszcz
to łzy

2547 wyświetleń
22 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!