Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Myśli szalone w mej głowie
Gnają pędem niewidzialnych marzeń
Uciec na chwilę do raju

Goniąc szczęście trzymając się za ręce
Biegać nocą po plaży
Widzieć w oczach jak ogień się żarzy
Nagość naszą w błękicie wody zanurzyć
Zamki z piasku śmiechem naszym burzyć

Uciec z Tobą na chwilę...

8462 wyświetlenia
73 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!