Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wojna tożsamości

myśli rozpisują ego
na czynniki pierwsze
biją się między sobą

krzyczy też o swoje
wszechobecna próżność
nie chce się poddać

wybieram w końcu
życie oceni czy dobrze

48 094 wyświetlenia
592 teksty
92 obserwujących