Menu
Gildia Pióra na Patronite

szkatułka z pamiątkami wypadła mi z rąk

myśli porozrzucane
wzrokiem po ścianach
znaleźć cień
poskładać

wspólnych pięknych przeżyć
nie odbierze nikt

cisną z oczu perły

potajemnie we śnie spotkamy
uśmiechem wysuszysz

wiem

K.A.Sz. 26.11.2015r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    28 November 2015, 17:36

    Malusia serdeczności ślę :)))

  • Malusia_035

    28 November 2015, 11:26

    wulkan emocji ,zaczytałam się :)))

    Pozdrawiam Cieplutko Cris :)))

  • Cris

    28 November 2015, 09:44

    Dzięki Arku za komentarz...
    Z pozdrowieniami na miły dzień :) Cris

  • Szary Człowiek

    27 November 2015, 22:48

    Myśli czasem wędrują po ścianach i suficie w zupełnie nieznanym kierunku...
    Świetnie Cris!!! Pozdrawiam.

  • Cris

    27 November 2015, 20:11

    Giulietko i Tobie dziękuję za chwilę na czytanie mnie...
    :)

  • giulietka

    27 November 2015, 11:35

    Tak, tego nikt nam nie odbierze, dlatego warto dbać o kolejne chwile...

  • Thebestkasiaa

    27 November 2015, 10:47

    Proszę Cris...Ja też zawsze ubieram życie tak jak czuję i jak je widzę...

    Miłego dnia

  • Cris

    27 November 2015, 10:43

    Dziękuję Kasiu za opinie, ale lubię ubierać życie w słowa, przeżyte, czy zasłyszane...ciekawe.
    Empatię, własne emocje, odczucia- nawet fantazje też wplotę...
    Pozdrawiam.

  • Thebestkasiaa

    27 November 2015, 10:38

    Myśli porozrzucane...kto ich nie ma ?
    Tajemniczo ubrałeś w nie słowa przeżyte...

    Pozdrawiam

  • Cris

    27 November 2015, 10:33

    Miło Ewo, że trafia...to mnie utwierdza, że wiersz nie jest tylko rzemiosłem...ale emocje też czuć...dziękuję. :)
    Wzajemności :)