Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Lubię "

Myśli o Tobie - znowu to robię
Kołyszesz mnie do snu
Widzę Cię tam i widzę Cię tu
Fortepian rozbrzmiewa dla Nas
Na stole butelka szampana
Świeca tańczy wesoło i bez pachnie
I Ty pachniesz tak zmysłowo
Przytulasz mnie: wierszem i muzyką
Obrazem kolorowym
Uczuciem ciepłym - takim nowym
Tym (nie)nazwanym - jesteś taki:
Kochany...Radosny...Uczciwy...
Prawdziwy
Lubię...
Kiedy jesteś tak pięknie wrażliwy

22.03.2021
23:32

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!