Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nikt

Myśli natłok
Dla mniejszego bólu muszę pisać
Rozmowa jest lekiem na wiele zła
Lecz po co rozmowa
Kiedy wiem odrazu
Że nikt nie zrozumie mnie tak jak ty

821 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!