Menu
Gildia Pióra na Patronite

tęsknota

Myśli... myśli szaleją
w braku Twej obecności,
Ciała w uścisku splecione
żądają powtarzalności...
Chcą znowu tańczyć razem,
W siebie wzajemnie się owinąć
i zmienić w rzeczywistość
znaczenie słowa Miłość!

4925 wyświetleń
30 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!