Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Myśli moje uciekają
Dogoń je
Schowaj w swojej kieszeni

do Ciebie biegną...

23.08. Brighton

2566 wyświetleń
44 teksty
3 obserwujących
  • wolnaenergia

    13 September 2013, 14:26

    Myśli utracone w miłości utarte.
    Teraz bardzo bolą, czując w nich pogardę.

    Pozdrawiam.