Menu
Gildia Pióra na Patronite

..usłysz mnie.......

..myśli me zagłuszyły mojego serca bicie
chciałbym ażebyś była tu o każdym świcie
tęsknota mi doskwiera...
szeptem mówię do Ciebie wróć i zostań
...usłysz mnie ....
nie karz mi tak długo czekać
..bo z każdą chwilą coraz to bardziej tęsknie
i przywołuję Cię z daleka
...usłysz mnie........

...z dedykacją dla.....Kasi..........
றiℓℓ...

18 437 wyświetleń
155 tekstów
44 obserwujących
  • mill

    26 January 2015, 11:13

    :*:*:*

  • Iکқяa

    26 January 2015, 09:59

    ...jestem i będę...♥

  • Malusia_035

    19 January 2015, 13:55

    Usłyszy na pewno i ciepełkiem Miłości zaleją sie wasze Serduszka :))

    Pozdrawiam Mill :))

  • 22luty

    18 January 2015, 13:57

    Życiowe...