Menu
Gildia Pióra na Patronite

Teraz

Myśli, które płoną - spopielasz
Szare - a wcześniej czerwone
Ściszasz półszept
Sama milknę
Zmarzniętych dłoni nie ogrzejesz słowem
Nie nasycisz duszy

Dzieją się stany w głowach
Osobno jednakowe
Dzielą rankiem na dwoje,
Wspólną wolą

9354 wyświetlenia
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!