Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żar

Myśli jak siatka kłębią się w głowie,
Miliony igieł się wbija,
Serce me męką pęka,
Ciało me przenika ból,
Meander żaru i nienawiści
Ciągnie w dół i w dół,
Ciemność nieprzenikniona.

Zapalam świecę...
Melancholia życia
Taki to los.

5729 wyświetleń
55 tekstów
1 obserwujący
  • R.A.K.

    14 June 2012, 20:41

    ładnie