Menu
Gildia Pióra na Patronite

myśli cięższe od pióra
lżejsze od wątpliwości

słucham własnych niechęci

niech odchodzi natchnienie
jedynie tak powrócić może

54 941 wyświetleń
976 tekstów
58 obserwujących
  • Smurf007

    22 July 2015, 16:12

    ze sprzeczności można czerpać siłę.. ;)

  • meedea

    22 July 2015, 09:18

    Dużo z Was sprzeczności.