Menu
Gildia Pióra na Patronite

pociągowa dziewczyna

Myśli biegną przez mą głowę,
Może weźmiesz choć z połwę?

Bo nie udźwignę takiej męki,
Proszę pozbaw mnie udręki...

Mysli ciężkie te jak oddech,
Kiedy z biegu -nagle drepczę chodem...

Teraz serce mocniej bić zaczyna,
Bo to ja w wagonie byłam ...
-To ja byłam "tamta dziewczyna".

6364 wyświetlenia
49 tekstów
5 obserwujących
  • MirandaDark

    24 July 2011, 19:31

    dziękuje już poprawiam

  • marka

    23 July 2011, 22:31

    Dla mnie to piękny i romantyczny wiersz.
    Gratulacje.

  • mercy

    23 July 2011, 19:34

    Zabiorę sobie. Pozdrawiam.
    Wkradła się literówka. Brak "r".