Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wiem

Myślę ,że nie wiem co mam myśleć ,
o Tobie ,
myśleć,
znikłeś gdzieś, poszedłeś i nie wiem gdzie Cię szukać ...
Tęskno mi i szczerze brak ...
Twego serca po którym ślad,
został na moim gdy ty,
zniszczyłeś... szczęście z życia mi .

979 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
  • Salomon

    18 April 2017, 18:17

    [...]
    a dotyk nadal pokrywa ciało
    gdy
    słowa to już za mało
    nikła szansa na tamowanie łez
    nitka do kłębka chce
    w nim zbudować sens
    zasmakować nowy dzień
    doznań
    wróć i zostań
    [...]