Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myślę że jesteś
jedyną obrazą mojego istnienia
jak grymas na twarzy
załamanie światła
Pozowanie kiedy tak naprawdę Cie nie ma

Myślisz że jesteś
Odpowiedzią
Jesteś jedynie smutnym przystankiem
W moim istnieniu

Nie było Cię na tyle
żeby ze mną być

To wszystko inne nigdy nie liczy się
gdy patrzysz pełny pełni
Nic nigdy nie uzupełni
Utraconych chwil

15 864 wyświetlenia
379 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!