Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myślę, więc jestem

Myślę o Tobie, więc żyję.
Tlenem są dla mnie ciche wspomnienia.
Myślę o Tobie i czuję.
Czuję przez skórę, Twej duszy skinienia.
Myślę o Tobie, więc rozumiem,
brajlem pisane serc kołatanie.
Myślę o Tobie, więc jestem.
Jestem wciąż, bo Ty jesteś Kochanie...

13 513 wyświetleń
100 tekstów
21 obserwujących
  • 16 April 2014, 16:58

    Tak pięknie pisał wiersze Nickt. Wybacz, że Cię porównuję..ale do najlepszych...
    Pozdrawiam Cię. A.

  • RoxyRox

    16 April 2014, 16:29

    Aj... Ostatni wers mówi wszystko... ;)

  • 16 April 2014, 16:00

    Porusza...

  • krysta

    16 April 2014, 15:55

    sercem pisany - uroczy wiersz
    pozdrawiam