Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Lubczyk i wspomnienia'

Myślę o Tobie kiedy tylko się obudzę
bo to już tyle lat,a mnie brak Twoich
zielonych oczu,smiechu,kochania
które było za każdym razem inne
Ukochaj mnie niech będzie jak dawniej

Poszłam do ogródka po lubczyk
posiedziałam i łzy mi same płynęły
nasze dni i noce były zawsze pełne
czułości,rozkoszy,przytulania,kochania
Weż mnie znowu,daj mi siebie,proszę

Pragne Cię mocniej niż kiedy byłes
kiedy istniałes dla mnie a ja dla Ciebie
chodz do mnie,dam Ci miłość jak dawniej
dam Ci całą siebie tym razem na zawsze
pójde z Tobą w odchłań nicości do hadesu

52 958 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
  • kukaczka

    25 July 2021, 06:11

    ..wspomnienia są piękne 🌷, lecz czasami należy zamknąć je do szafy, żeby się nie ranić.
    ..lubczyk do rosołu..

    • solange1969

      25 July 2021, 10:00

      racja,szafa mi sie przyda :))lubczyk zawsze dodaje do rosolu,pieknie dodaje zapachu mniam,pozdrawiam Cię serdecznie :)