Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mnożyć szczęście "

Myślę o Tobie
Każdego dnia
Uśmiech wymieniam
Zmieniam świat
Ty obok
Spokojnie trwasz
Myślę, że
Z Tobą....
Ciekawszy Świat
Oglądać chcę
...
Ciszę serc
Dzielić i
Mnożyć
Szczęście
Stać się
Wreszcie

11.11.2020
14:34

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!