Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wytrwanie...

Myślami moimi i snami jesteś wciąż Ty ,
serce otwieram na Twoje serce .
Gorąco pragnę spojrzeć w Twoje oczy ,
Spotkać Cię i mieć Cię przy sobie.

Coś we mnie tęskni za Twoją słodyczą ,
Coś we mnie drży na myśl o Tobie.
Coś we mnie umiera gdy odchodzisz ,
Coś się odradza gdy się pojawiasz.

Nie mogę utrzymać swoich marzeń w sobie .
Nagłymi przypływami pragnę je spełniać w Tobie.
Marzyć o spełnieniu tych pragnień gorących ,
Moją poronioną duszę słodko kojących.

Raz i na zawsze zamknąć w sobie Cię chce ,
żebyś ciągle tuliła do siebie mnie.
Ukojeniem moich smutków była ,
ach Kochanie czemu to tylko chwila ...

*wiersz od chłopaka...

1844 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących