Menu
Gildia Pióra na Patronite

A sen nie przynosi ukojenia...

myślałeś
że noc bezsenna
najgorszą jest męczarnią
dla ciała i duszy

i pojawił się sen
a w nim ona
w objęciach innego mężczyzny
nie Twoich
nie mogłeś się obudzić,
a wiem że chciałeś

rankiem dusza Twa
krwawi
nie oszukuj się
bo tęsknisz za nią
i zazdrościsz ramionom,
które teraz dodają jej sił

16 000 wyświetleń
148 tekstów
76 obserwujących
  • katjaa

    4 January 2013, 22:09

    nie mam pojęcia Krzysztofie :)

  • katjaa

    1 December 2012, 10:06

    dziękuję i pozdrawiam..

  • Coniglietta

    29 November 2012, 17:14

    Pięknie . . .

  • katjaa

    13 November 2012, 14:12

    to prawda, byleby nie było samych smutnych..
    również się trzymaj..

  • Kedar

    12 November 2012, 23:13

    Czym były by te dobre wspomnienia, gdyby nie te smutne ? tym piękniejszy uśmiech im więcej łez poprzedzających go. 3maj się ciepło Kasiu

  • katjaa

    12 November 2012, 20:39

    miło mi Radku.. mam nadzieję, że to nic smutnego.. pozdrawiam serdecznie..

  • Kedar

    12 November 2012, 20:24

    To pierwszy wiersz, który dodaję do zeszytu. Przypomina mi coś .. coś o czym dawno już nie myślałem. Pozdrawiam Ciepło

  • katjaa

    5 November 2012, 14:42

    dziękuję bardzo, strasznie miło czyta się takie opinie.. pozdrawiam ciepło!

  • katjaa

    5 November 2012, 14:34

    dziękuję Kasiu..
    cieszę się, Mario..
    pozdrawiam Was serdecznie..

  • miramija

    4 November 2012, 23:28

    Ból... tęsknota... zazdrość... tyle emocji...
    lubię Cię czytać... pozdrawiam :)