Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myślałeś, że jesteś gotowy
Przyjąć cios – tak oczywisty, zamierzony
Zapowiadany od dawna
Myślałeś, że zrobiłeś wystarczająco dużo miejsca
W ogromnym swym Sercu
Na kolejne pudła wypełnione po brzegi cierpieniem
Ale było inaczej

Teraz siedzisz na skrzyni wspomnień
Mijają lata
A u Ciebie ciągle Zima
Nic się nie odradza

11 895 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!