Menu
Gildia Pióra na Patronite

Love me!!

Myślała,że wszystko ma
Ale bezwartościowy był jej świat.
Czasami wracała do tych wspomnień,
Co wypaliły się jak ogień.
Marzyła,aby otrzymywać więcej,
A teraz jego imię jest tylko głuchym dźwiękiem.
Chciała wiedzieć,że ktoś ją rozumie,
Że to co ona ktoś kiedyś poczuję.
Wiedziała,że nie może się w sobie zamknąć,
Bo jej serce mogłoby zamarznąć.
Chciała tylko tak kochać,
Aby jej życie było jak bajka wyśniona.
Nagle całe się zmienia jej życie,
Bo zjawia się ktoś,kto składa jej obietnicę.
Powiedział,że nigdy nie będą wolni,
Ale na pewno będą ostrożni.
Oglądają razem gwiazdy co spadają,
Wiedząc,że ich marzenia właśnie się spełniają.

4956 wyświetleń
43 teksty
2 obserwujących