Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Myślałam, że teraz będzie inaczej
Myślałam, że już nic więcej nie stracę
Tak wyszło, majaczę

Teraz wiem, nic tego nie zmieni
Bo tutaj bez Ciebie
jest ciężko na ziemi

Kaleczę stopy i dłonie
drogami po których stąpać
nie mogę

Tak teraz nad Twymi ustami
zamykam serce
i kłuję Cię łzami

4626 wyświetleń
76 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!